Gammel krakk i ny prakt

Så er helgen på hell, men vi har jo 1. mai å se fram til:)
Har en rygg som plutselig gikk i stå, så nå går jeg krokbøyd ...håper det snart bedrer seg;)
Var på loppemarked i går, var 3 loppemarked her i byen, men kom meg bare på et, hadde de to små med meg og da er det ikke ubegrenset med tålmodighet.
Valgte et lite loppemarked, med lite folk og det passet bra, der hadde de mye flotte møbler faktisk, men denne gangen ble det bare et nattbord på meg, det skal få seg en puss og litt hvitmaling, bilde kommer når ryggen er i lage igjen!
For en tid tilbake kjøpte jeg meg en gammel krakk på et bruktmarked  her i byen, det har blitt malt og trukket om, og resultatet er jeg veldig fornøyd med faktisk:)
image55
image56
image57

Håper det nydelige været fortsetter noen dager til, det gjør godt, uansett ha en flott uke jenter:)

Nå har jeg plantet, og sommeren kan bare komme;)

Kjøpte meg noen nydelige urner på en interiørbutikk for et par uker siden, nå har jeg endelig fått puttet noe oppi!
Kjøpte meg mange pelargonier på åpningen av den nye plantasjen i går, samt en del busker, men de har ikke kommet i jorden enda!
image52

Kjøpte også en del frø, bla sukkererter, jordbær, blomkål, gulrøtter, solsikker mm
Disse er nå sådd i små potter og plassert i det kjekke drivhuset som jeg kjøpte på Lidl, ungene venter i spenning på at det skal begynne å vokse, mor også selvsagt:)

image53
image54

Her skinner solen i dag , og vi har blitt lovet at den skal være her hele helgen, så det er supert!
I morgen SKAL jeg komme meg avgårde på loppis:)
Ha en flott helg alle sammen:)

Så var fredagen her igjen;)

Solen skinner utenfor, håper virkelig at snøen smelter fort....I dag skal vi få "ny" bil og det ser jeg veldig fram mot...skal bli godt å ha bil igjen på formiddagen slik at jeg kan få gjort unna noe shopping før jeg drar på jobb:)
Hos meg skjer det ikke så mye spennende på interiørfronten, vi er stort sett halvveis ferdig med alt.....kjøpte meg noen lekre utekrukker forrige helg, men pga værforandringen har jeg  ikke fått plantet enda, så bilder får komme senere.
Legger ut noen inspirasjonsbilder av spisemøbler fra Laura Ashley, de er bare så nydelige, har en venninne som har kjøpt disse til nyehuset sitt, heldiggrisen;)

image49image50image51

Ha en deilig helg alle sammen:)


Mitt lille shabby skap

Her kommer bilde av det lille skapet som jeg har kjøpt på ebay, det kommer fra USA ,og er gammelt og skikkelig shabby, skal henge i gangen når den er ferdig tapetsert:)

image46

Det kan åpnes og lukkes og fronten er i glass

image47

Denne hvitlakkerte baljen kjøpte jeg på jysk, håper å komme meg ut i helgen å få kjøpt blomster til den, skal få stå ute i hagen!

image48
Ville vise et bilde av tallerkenhyllen, med nye fat og kopper, de to bøkene i hyllen har jeg hatt en stund og de var vel verdt pengene, masse gode tips!Skal ha helt barnefri i helgen, med 4 barn er ikke det ofte, håper å få gjort litt i huset og ellers bare kose oss sammen;) Ha en flott helg alle sammen!

skjønne hyller som venter på å bli kjøpt

Så var hverdagen endelig her igjen, er godt med fridager , men synes ærlig talt det er deilig å komme tilbake i faste rutiner!
Vet jeg lovte å legge ut bilder av det lille shabby skapet som jeg har kjøpt på EBAY, men det får komme senere, mangler nemlig batteri til fotoapperatet, og er uten bil for tiden....puh

Er jevnlig innom Ebay og sikler nå på noen lekre hyller, vil gjerne høre deres mening, skulle gjerne kjøpt alle men det går nok dessverre ikke hehe

image41
Her er en lyserosa sak som er riktig lekker, kanskje på pikerommet, eller
vårt rom...hm

image42
Disse gamle pastellfargete metall kurvene var utrolig skjønne:)

image43
en lekker hvit hylle, til gangen eller soverommet kanskje....
image44
denn søte hyllen  kunne vært fin til krydder, synes fargen er utolig skjønn;)


Nå skal jeg snart tutle meg på jobb, ha en flott onsdag alle sammen:)

EBAY en stor favoritt

Har det siste året vært aktiv på ebay , det meste av julens gaver kom derfra! utvalget er jo enormt, her går det mest i merkeklær og interiørartikler, så lenge man holder seg under 30 $ slipper man toll!
Her ser dere litt av det de selger....


image38

Akkurat nå er jeg veldig opptatt av shabby stilen...har kjøpt meg et lite skap, (legger ut bilde senere)image37

denne gamle vaskebøtten er jo nydelig:)

image39
Dette settet har jeg bestilt 2 av:)
image40Dette skapet var utrolig skjønt, men selgeren ville ikke sende til Norge dessverre:(


Skal prøve å bruke påsken til å få malt litt, har endel vegger, døre og en trapp som skal males, for ikke å snakke om møbler hehe....
GOD PÅSKE ALLE SAMMEN