gammel spisestuestol og nye knagger

Med den gamle spisestuen fulgte det stoler, disse hadde jeg egentlig ikke bruk for, men ekstrastoler er alltid greit å ha, tenkte å male dem hvite og trekke om setene med laura ashley trekk!
Fikk en knaggrekke i posten igår som var bestilt fra Laredoute, synes den var litt koselig, med små tavler over hver krok, her har eldstedatteren skrevet navnene til barna+ hund:)
Den tror jeg skal henge i gangen når den er ferdig oppusset...holder på med så masse forskjellige prosjekter her samtidig, at jeg nesten blir sprø...hehe

image35
her er stolen som jeg har 8 stk av , er pr i dag trukket med dongeriestoff!


image36

knaggene fra laredoute

den lille skjenken som fulgte med spisestuen

Med spisestuen fulgte det en skjenk, denne skal jeg ha på loftet tenkte jeg, har allerede en stor skjenk nede.
Lurte på å male denne hvit, litt sånn shabby, hva tror dere, tar gjerne i mot  andre forslag;)

image34


Min "nye" spisestue, vet ikke helt hva jeg synes.....

Har kjøpt en spisestue  på FINN, siden møblene befant seg i Sandnes, og måtte fraktes har jeg ikke sett dem før jeg kjøpte dem.....Det var bord , liten skjenk og 8 stoler.
I utgangspunktet var jeg kun interessert i bordet, men stoler og skjenk var med i prisen!
Bordet må renoveres , noe jeg var klar over, men i tillegg til at det må overflatebehandles , er det to sprekker i bordet som må ordnes, så nå er jeg veldig usikker på hva jeg skal gjøre, har enda ikke solgt mitt "gamle" spisebord som er flott , men for stort for stuen, etter vår mening, og feil stil....
Hva synes dere????  Spisestolene skal jeg forsøke å sy fotside trekk til i et lyst stoff, har lett etter ferdigsydde, men mine stoler er for høye, så det tenker jeg blir fint til bordet...?
Kunne også evt malt spisebordet hvitt, men vet ikke om det passer hos meg....Vel her kommer noen bilder så får dere bedømme, mitt andre spisebord er avbildet lenger ned i bloggen;)

image31

image32

Ha en fiiin lørdagskveld

kjøpt meg en gammel spisestue....må bare finne ut hvordan jeg skal få den hjem;)

Er en ivrig tilskuer på FINN.NO , har kjøpt 3 sofaer der, salongbord, skjenk, og sikkert mer hehe
I dag falt jeg for en spisestue som befinner seg i sandnes, så nå må jeg ha frakt til Bergen , hvis jeg ikke skal sette meg i bilen å  hente selv....Noen som har noen fraktselskap og anbefale?

Har et kraftig oljet eikebord som ikke er mer enn et år gammelt, men det er jo helt feil stil....sånt ser ikke jeg før det har gått noen måneder dessverre....vel bordet skal ut og "nytt" kommer inn.kommer bilder når jeg har fått det i hus:)
Ha en flott  søndag, på tide å finne bingen:)

image29

Her er et bilde av bordet som skal byttes ut!


Helg igjen , skal si dagene løper avsted

Hadde håpet på loppemarked tur i morgen , men dessverre fant jeg ikke noen som skulle ha loppis ....men nå nærmer det seg full loppesesong så det gleder jeg meg til!
kjøpte meg en gammel krakk for et par dager siden, den skal trekkes om og males, skal legge ut bilder så snart jeg er ferdig.Var en tur innom Fretex i dag også, men der fant jeg ikke noe i dag.
Her kommer et bilde av en sofa som jeg synes er flott, den er faktisk fra møbleringen og finnes i et utall lekre stoffer...kunne tenkt meg denne i en sage( grønn) farge, men det får bli med drømmene, har ektorp sofa i dag og de er perfekt når man har 4 (grisete) barn hehe
image27


Her er et bilde av skjenken min som jeg er utrolig glad i , bilde er fra anonnsen da jeg kjøpte den så det er ikke min pynt du ser på bildet;)
Denne måtte min kjære mann og far bære 100 !!!!!   trappetrinn ned for å få den hjem...var litt sure miner da ja hehe
Men verdt slitet det er den virkelig:)


image28


Ha en flott helg alle sammen

Mitt loppefunn, 2 søte bord som har blitt shabby chic

Var på loppis forrige lørdag i Sandviken , der fant jeg to søte bord .Det ene er jeg nå ferdig med, har pusset , grunnet 2 strøk og hatt på lasurolje med brent umbra, etter endel tørking og gnikking er det ene bordet ferdig, ble veldig fornøyd!


Før bilde
image24


Etter bilde
image25

Et nærbilde
image26

I dag har jeg vært på brukthuset i Bergen og sikret meg en elegant krakk, som trenger litt maling og et nytt trekk til setet. Utrolig  artig , bilder kommer når jeg er ferdig, må ut å lete etter det perfekte stoffet!!!! Ha en fin vårdag alle sammen.

Helg og nydelig vær, deilig!

Har ikke vært så flink å oppdatere her inne, men skal bli flinkere hehe
I går hadde vi en spaser runde på byn med besøk i diverse brukt og antikvitetsforretninger. Fant et søtt lite bord,som jeg tror jeg må tilbake å kjøpe....På fretex fikk jeg tak i en gammel vekt , skikkelig koselig, skal legge ut bilder litt senere, må bare ta en hardt trengende shining på huset først.
Ha en flott fredag alle sammen