ikke så mye spennende å fortelle....

Heisann alle sammen:)
Som dere vet holder vi på med klargjøring til visning og det er MYE arbeid, har heldigvis fått låne hytten på eiendommen vi har kjøpt til å lagre ting og tang, utrolig hvor mye som samler seg opp  hehe
Megler var her på torsdag og vi håper å få huset vårt ut på markedet før høstferien, så det er på ingen måte anledning til å slappe av puh
Er snart ferdig med første etasjen, skal legge inn bilder etterhvert, i andre etasje skal så og si alt av tak og vegger males, vi har MYE furu, og alt skal bort!
Den engelske bulldog valpen hentet jeg dessverre ikke, den hadde fått kennelhoste , og kan ikke ta sjansen på å få det inn i huset med 2 hunder her fra før, er veldig smittsomt!
Får nok en ny sjanse senere;)

Går litt og funderer på hvilket kjøkken jeg skal velge ute i nyehuset, hadde egentlig bestemt meg for ståt fra IKEA, men nå lurer jeglitt på Lidingø også, hva synes dere?????


STÅT

image105

LIDINGØ

image106
Ikke så lett å få intrykk av kjøkkenet med disse bildene, men det vardetjeg fant på nettet!


Forrige lørdag var jeg på loppis, med påfølgende auksjon, utrolig morsomt, fikk med meg noen godbiter, men bilde må nok komme senere, for alt er kommet ut på hytten;)

Har ikke vært så flink til å besøke dere for tiden, men kommmer garantert sterkt tilbake!

klem

Kommentarer:
Postet av: Malinken

Skjønner at dere har det hektisk. Male furupanel er ikke det minst tidkrevende en kan gi seg i kast med, men jeg er sikker på at det blir lekkert med all den innsatsen dere legger ned. :-) Heldige de som kjøper huset deres, kan jo bare flytte rett inn! :-)

Jeg har akkurat byttet til Lidingø selv, så jeg er vel litt inhabil, hehe. Men sist vi var på Ikea var utstillingen med Ståt tatt bort og vi så en god del av dette i billigkroken. Lurer på om det betyr at det er på vei ut? Ville ha sjekket det ihvertfall. Jeg er uansett kjempefornøyd med Lidingø, men synes Ståt er pent også :-)

Lykke til videre med jobbingen!

Klem fra meg.-)

08.09.2007 @ 23:23
URL: http://smaa-gleder.blogspot.com/
Postet av: kreoline

Uff, det er en stressende tid for deg, maling, salg av hus og flytting. Har nettopp gjennomgått det samme og er glad jeg er ferdig. Jeg ville gått for Lidingø, det er så nydelig. Lykke til videre med maling og flytting.

09.09.2007 @ 21:33
URL: http://kreoline-kreoline.blogspot.com
Postet av: Mia

Det er ikke småtteri, det dere har å holde på med akkurat nå.

Når det gjelder kjøkken, så er jeg veldig glad i Ståt (har ikke det selv, annet enn som et par dører til garderoben i vaskerommet) og har lignenede skapfronter selv i kjøkkenet, bare i gult (og ikke fra Ikea).

Jeg hadde nok valgt Ståt.

Lykke til uansett.

09.09.2007 @ 23:25
URL: http://miaslandliv.blogspot.com
Postet av: elin1976

Jeg bare elsker det nederste. Jeg hadde nok valgt det. Iallefall det er det jeg skal ha på hytta når den tid kommer. Hadde jeg skulle byttet kjøkken hjemme så hadde jeg villet ha det der også. Klassisk og fint.

Gleder meg veldig til å se bilder fra huset. Lykke til med malingen. Ha en fin dag:O)

10.09.2007 @ 10:23
URL: http://elin1976.blogspot.com
Postet av: Lynetmor

Hei, så mye dere driver med om dagen. Jeg synes nok at ståt er finnest tror jeg, men er ikke sikker he, he. Lykke til med maling etc :-)

10.09.2007 @ 12:40
URL: http://lynetmorsblogg.blogspot.com/
Postet av: Mita`s hjørne

Heisann... skjønner godt dere ikke har fritidsproblemer for tiden, det er jammen masse å gjøre når en er på flyttefot...

Det er vanskelig å velge innredning på kjøkken, men du kommer nok til å bli fornøyd uansett hvem av de du velger...

Ha en koselig dag...

11.09.2007 @ 08:41
URL: http://mita.sprayblogg.no
Postet av: Emmeline

Dere har det nok sikkert utrolig travelt, men jammen er det spennende tider! Tja, jeg har faktisk STÅT kjøkken selv og er veldig fornøyd med det. Da vi kjøpte nytt kjøkken hadde ikke Lindingø kommet enda. Ståt er det mest solgte kjøkkenet til Ikea, så det kommer de nok til å fortsette å ha i lange tider videre. Vi satt opp kjøkken på hytten til mine foreldre året etter og valgte da Lindingø. Det er litt dyrere men veldig fint.

Er fornøyd med mitt Ståt jeg, men hadde nok valgt Lindingø dersom jeg hadde kjøpt kjøkken året etter så det er hipp som happ i grunnen.

Lykke til med valget uansett.

11.09.2007 @ 23:27
URL: http://emmelines.blogg.no
Postet av: torill

Jeg har lidingø og er utrolig fornøyd med det! Men jeg har sett ståt og det er jo kjempefint det også. Tror kanskje lidingø er litt enklere å holde rent???

12.09.2007 @ 09:01
URL: http://bakekake.blogspot.com
Postet av: thea

Begge er flotte, men jeg holder en knapp på Lidingø:) et sånt kjøkken går aldri ut av stil tror jeg:) holder på med å montere kjøkken selv, så jeg kjenner godt valgets kvaler hehe.. flott blir det nok til uansett:)

13.09.2007 @ 21:25
URL: http://casathea.blogspot.com
Postet av: BO

Me pussar mopp vårt kjøkken, og eg sit å vurderar nett det samme!!! Er like usikker som deg. Synes stripene er så fine, men like fint det andre...hmm...elle melle... :-)

18.09.2007 @ 10:34
URL: http://bodil-bo.blogspot.com
Postet av: Gjertrud

Lidingø er desidert best. Har sett det live i mange kjøkken og det er bare super fint

Ha en fantastisk helg:)

21.09.2007 @ 15:46
URL: http://livingwhite.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5520819